Hvornår bliver rammer begrænsende?

Jeg har skrevet om det før, mange gange sikkert, men en tråd i en FB-gruppe fik mig til at tænke netop dette; hvornår bliver prædefinerede rammer til snærende begrænsninger?
Jeg vil ikke hænge nogen ud, og derfor bringer jeg ikke citatet her, men debatten gik på et ønske om en Tantra-massage, men det skulle være ”uden sex” (og med ”uden sex”, gjorde hun meget klart, mente hun al fravær af kys, slik og penetration).

Jeg så opslaget, og allerede på daværende tidspunkt fangede begrænsningernes implikationer min opmærksomhed, men det var først efter næste indlæg, at jeg følte behovet for at skrive disse tanker, for i en kommentar kort efter – fra samme kvinde – blev ord som ”mod” og ”klare rammer” trukket frem, idet der åbenbart kun havde været én henvendelse på hendes ønske. Denne mand blev benævnt som modig nok til at møde en kvinde, der tør definere klare rammer.

Jeg overvejede kort, om jeg skulle begynde at indlede en debat i tråden, men da jeg principielt aldrig indlader mig i sådanne på FB, så var overvejelsen kun ganske kort.
Jeg ser ingen klare rammer i hendes ønske; jeg ser klare begrænsninger. Jeg ser bindinger og intellekt, fremfor sanselighed og lyst. Kan der være frihed i begrænsninger?

Nu skal jeg jo passe på med ikke at være som det skrevne ord, nemlig sort/hvid. Jeg ved jo ikke, hvad der ligger i ”kys, slik og penetration”, set med denne kvindes øjne/forestilling, og måske er det hele slet ikke så restriktivt, men det kan jeg jo kun gisne om, og derefter tage udgangspunkt i egne forestillinger, og jeg kunne slet ikke tænke mig at mødes med nogen i en massage og så være underlagt sådanne bånd.

”Du må ikke!!!” For mig er dette indbegrebet af u-lyst, og det bunder ikke i et krav om tungekys, eller om indvendig yoni-massage (med eller uden lingam), men i afvisningen af, at såfremt lysten til at kysse eller slikke skulle opstå i et varmt og nærværende møde imellem to nøgne mennesker, så skal der lægges bånd på noget så naturligt som lyst. Det er i min verden begrænsende; når det hele kunne klares ved hjælp af et tydeligt ”nej”, når (og hvis) dette skulle opstå I massagen. Dette ”nej” skal være den eneste klare ramme, som nogen bør sætte op inden en massage efter min mening – tillid til at dette respekteres øjeblikkeligt – og så er alt andet kun nydelse.

Måske er der en grund til, at der tages disse forbehold i sådan en tråd, for kvinder modtager uden tvivl masser af seksuelle henvendelser (og billeder af diverse), når der åbnes op for lysten til nærvær. Det har jeg i hvert fald hørt om i andre sammenhænge, og så giver det god mening at grovsortere – at få de mest lumre fæhoveder luset ud, så indbakken ikke pludselig flyder over med billeder af onanerende mænd, men det holder altså også andre væk – af årsager som beskrevet herover. Tænker jeg.

Nå, nok for nu. Det er længe siden jeg sidst har skrevet noget – hvilket der er mange årsager til, men hvor er det dejligt lige at blive fanget i en tankerække igen.