En person i bevægelse er aldrig i balance,

men altid i færd med at korrigere for ubalance

Om mig2023-12-08T19:34:03+01:00

Det levende billede

Systemteoriens Grand ol’ Man Gregory Bateson fortalte engang denne lille anekdote:

En person sagde engang til Picasso, at han burde male billeder af tingene, som de er – objektive billeder. Picasso mumlede, at han ikke var helt sikker på, hvad det ville være. Derpå fremdrog denne person et fotografi af sin kone fra sin tegnebog og sagde: “Her ser du et billede af min kone, altså hvordan hun virkelig er.” Picasso kiggede på det og sagde: “Hun er ret lille, ikke? Og flad?”

Jeg er ikke, og kan aldrig være, billedet af mig selv, ligesom jeg heller aldrig kan være fortællingen om mig selv – og alligevel bruger vi masser af tid på at fortælle hinanden, hvordan vi er ud fra fortællinger og billeder.

Billedet af mandens kone var jo ikke mandens kone, ligesom billedet af mig på forsiden (eller herover) ikke er mig, men blot en valgt præsentation af det jeg gerne vil udtrykke, på samme måde som enhver beskrivelse af ‘mig’ altid vil være afhængig af den givne kontekst og hvilket billede jeg ønsker at vise af mig.

Denne tænkning er gennemgående i min måde at være terapeut på, ligesom den også er en del af min måde at være Max på.

Jeg er en mand midt i 50’erne, der først i en voksen alder fandt ud af, at livet kunne tilbyde noget mere, end det jeg hidtil var blevet præsenteret for.

Livet i bevægelse

I en årrække kom jeg ude på Mahamudrainstituttet i Odder, hvor jeg mødte Systemteorien og en på alle måder anderledes måde at tænke på, samt Tantramassagen og en på tilsvarende alle måde helt anden måde at møde andre mennesker på. Fra 2014-2017 var jeg undersøgende og aktiv tantramassør, hvilket lagde grunden til min store interesse for blandt andet Sensualitestræning, som jeg jo også tilbyder her på min side. Derudover grundlagdes min interesse for yoga og ikke mindst Aikido, som jeg stadig dyrker den dag i dag.

Hvis du vil have et indtryk af, hvordan en Tantramassage kan forgå, så klik på dette [link]. Nøgenhed forekommer.

Sexologien

I 2018 tog mit liv endnu en drejning, da jeg begyndte på Sexolog-studiet på Sexologiskolen i Aarhus, og ret hurtigt gik det op for mig, at dette var den rigtige drejning i livet og at jeg ønskede at dreje mig endnu mere – ind i sexologien og ind i det terapeutiske felt. Studiet som sexolog åbnede også en masse nye felter at studere og en masse ny viden – og behovet for en bedre værktøjskasse at arbejde ud fra.

Psykoterapien

Jeg drejede mig yderligere og begyndte i 2019 på en psykoterapeutuddannelse hos ”Systemisk Institut for Familieterapi” – en studie i Narrativ terapi med et tvist ind i kropsterapien, og for en stund stoppede mit liv med at dreje mig i nye retninger, for lige nu vender jeg rigtigt i forhold til, hvad mit liv skal tilbyde. Jeg blev færdig med min uddannelse medio 2023.

Tanker fra mig

Go to Top