Tantramassage

På denne side vil jeg præsentere en måde at tilgå en tantramassage på, som er i stil med det jeg har lært i min tid hos Mahamudra Instituttet, og som er blevet mulig at vise igennem et samarbejde med Flora Goupil fra www.tantrakunst.dk.

Det er vigtigt at pointere her, at der i videoen vil indgå nøgenhed

…når berøringer bliver til en dans…

(Originalteksten her er hentet fra www.maxisme.dk, som jeg lukker i 2023)

En septemberdag 2019, der startede grå, men sidenhen åbenbarede det skønneste solskin, danner rammen om denne film. En septemberdag, hvor jeg for første gang skulle optræde i fuld nøgenhed foran et kamera.

Det var ikke mit projekt; jeg var bare blevet spurgt, om jeg kunne tænke mig at lægge krop til en massage, som så efterfølgende ville skulle offentliggøres, og det havde jeg uden betænkning sagt ”ja” til – og det har nu resulteret i en smuk film på små 8 minutter i selskab med Flora (www.tantrakunst.dk). Filmen er og bliver hendes projekt – jeg er bare glad for at have været en del af den.

I dag er det 1. juledag 2019 og filmen skal efter aftale offentliggøres OG jeg har lidt sommerfugle i maven, for én ting er at ligge en solrig septemberdag med en smuk kvinde ovenpå sig, smurt ind i olie og med en kameramand og en fotograf luskende omkring og så til at invitere resten af verden indenfor.

At præsentere sin egen uperfekthed og tidens ubønhørlige tand for mit eget kritiske blik er én ting; en anden er at bede andre om at gøre det samme og så være i ro med det.

Jeg er i ro med det. Filmen er blevet fantastisk smuk og jeg har jo intet, som ikke er set før.

Det var en anderledes oplevelse; at ”glemme” tilstedeværelsen” af to yderligere personer i rummet og blot at være tilstede, men der kunne jeg jo trække på min tid på Mahamudra, hvor det at blive iagttaget – både som den der leder og som den der lader sig lede – er helt naturligt, så det gjorde jeg og derfra gik det problemfrit.

Jeg tænker på, hvad det er der er på spil for mig? Er det erkendelsen af, at mine venner, bekendte, medstuderende m.fl. vil kigge med? At ”alt” ligesom er fremme i lyset? Sikkert, og sikkert også en masse andet – men alt er godt og filmen er blevet smuk.

Fra mig til alle jer – Glædelig jul