Har siddet i min bil i dag i nogle timer – til Herning og retur, hvilket har givet mulighed for at lade tankerne vandre og at få øje på en masse ting. På turen mod Herning i morges fyldte erindringen om en oplevelse i weekenden mine tanker og jeg iagttog blot mine tanker og lod dem forme sig på vejen mod Silkeborg. Jeg oplevede lørdag for første gang i mit liv at mærke en anden mands lingam i min hånd, og uden at dette skete utilsigtet. Det skete med fuldt overlæg, undersøgende og nysgerrigt, hvilket altså skabte rum til betragtning denne tirsdag morgen….men det kommer jeg tilbage til….

Anden del af overskriften, den om tatoveringer var blot en iagttagelse…eller rettere to af hinanden uafhængige, men begge fik mig til at undres, og når jeg undres, så tænker jeg, og ofter ender jeg også med at skrive disse tanker ned…her…. 🙂

For at starte bagfra så oplevede jeg som sagt to af hinanden uafhængige oplevelser, som fik mig til at undres i relation til tatoveringer, og begge observeret på to unge kvinder.
På et kontor i Herning sidder to kvinder. Den ene hilste glad på mig, da jeg ankom, for hende skulle jeg hjælpe med at komme videre med et problem af softwaremæssig karakter, den anden hilste blot nysgerrigt og arbejde herefter videre, og det er hende den sidste, jeg kom til at lægge mærke til, for “Gul Stue” fra den lokale integrerede Institution havde sandeligen fået lov til at lege med tusserne på hendes arme, hvilket jeg observerede, forundredes over og efter nogle få blikke lod jeg denne mærkværdighed passere, og lod hendes arme i fred…hun var dog på mange måder en køn ung kvinde, så kontrasten til skilderierne på hendes arme trådte så meget desto tydeligere frem for mig. Jeg forstod det ganske enkelt ikke.

På vejen derfra blev jeg brødflov (elsker det ord….og fik her mulighed for at anvende det. Fantastisk ord), så jeg holdt ind og købte lidt frokost på vejen…og mens jeg stod og ventede på at blive betjent lagde jeg mærke til, at endnu en ung kvinde havde været i børnehave og ladet poderne muntre sig. Hendes arme mindede om den tidligere oplevelse, men sad på en anden kvinde….og så blev det altså for mærkeligt inde i mit hoved. Et sammensurium af primitive motiver og citater/sætninger i kunstnerisk udført skråskrift. Blomster i naiv fremstilling, til minde om den Tusindfryd, som alle børn tegner i mange år. Geometriske former indeholdende gule og røde nuancer og barnlige hjerter i streg….og så de mange sætninger i skøn forvirring…som ingen kunne decifrere, men alle forvirres af….
At opleve èn ung kvinde med sådanne streger planløst placeret på hendes arme og i nogen grad ned på hænderne er blot interessant, at opleve to på samme dag bør føre til forundring, hvilket det så også gjorde hos mig. Jeg tænkte over fænomenet i bilen derfra. Hvad får unge kvinder (også unge mænd, gamle kvinder og ditto mænd) til kritikløst at lade sig overskrive impulsivt på kroppen?
Jeg har selv en tatovering på indersiden af min venstre overarm og planlægger én på tilsvarende placering på højre arm, så jeg er ikke indehaver at en aversion mod tatoveringer….og indrømmet, jeg er ikke med på beatet, når det drejer sig om trends iblandt vore unge mennesker, og jeg kom til at spekulere på, om det jeg havde overværet reelt var en trend skabt af nogle af alle de reality-shows, der hærger vore tv-kanaler? At nogle af disse uinteressantheder var begyndt at præsentere blomsten af den danske ungdom for denne type kropsudsmykning, og at nogle af disse derfor kopierede dette i den vildfarelse, at det var “cool”??
Måske….en ikke-rar tanke, men heller ikke noget jeg kan gøre hverken fra eller til i forhold til, så jeg lægger den fra mig….forundringen….og tager den i brug igen, næste gang “Lars-Ole, 2A” udsmykker en arm med en tatovørnål og denne forskrækkelighed udstilles for mig.

Og nu – nye iagttagelser omkring det at turde bryde med indgroede dogmer.
Jeg har tidligere beskrevet, hvordan mine seksuelle fantasier er ophørt med at eksistere, at disse udleves i virkeligheden efter mit møde med Tantraverdenen og Mahamudra…..jeg oplever grænser der flyttes, grænser der udvides, forandres og forsvinder. Jeg oplever, hvordan nye input udforskes nysgerrigt og hvordan nogle tidligere utænkelige konstellationer nu naturligt opstår og at jeg blot danser den dans, der danses…..og elsker hvert et sekund af dansen.
Jeg har flere gange oplevet kvinder gå i intime møder, at en yoni æres af en anden kvinde, og at ingen forbløffes herved, men endnu har jeg ikke oplevet selv at massere en mand, ej heller selv at blive masseret af en mand….og oplever jævnligt, at nogle mænd frabeder sig fysisk kontakt med andre mænd på modulerne ved Mahamudra…og sådanne blokeringer skal da undersøges.

Citat – “Hvordan kan man vide, om det at ære en lingam er dejligt, hvis man aldrig selv har prøvet det?” – citat slut

Øjjjj….den må virke provokerende på mange mænd.

– Har du nogensinde slikket en kvinde? Ja da, vil svaret sikkert være.
– Har du nogensinde slikket en mand?

Jeg er nysgerrig. Indrømmet. Jeg tænder ikke på mænd, og kan mærke en vis selektion stille sig parat inden i mig, hvis jeg skal massere en mand og give ham lingam-massage. Det skal ikke være enhver mand…ikke endnu….
Jeg har ingen blokeringer vedr. kvinder. Jeg har masseret mange typer og former, og elsker hvert sekund, men det samme er altså endnu ikke tilfældet for mit eget køn, men noget er tændt, noget rører på sig og jeg ved, at på et tidspunkt så sker det. Så vil jeg følge en impuls og lade nuet skabes uden forbehold.

Jeg rørte ved en anden mands lingam. I en øvelse lå den lige der. En mand jeg har stor respekt for og som i mange situationer har rørt ved mig, så inpulsen kom og jeg fulgte den. Lod min hånd glide forsigtigt op og rundt. Mærkede blødheden og den så velkendte struktur, der så alligevel var anderledes. Nyt land blev betrådt og det føltes spændende……så jeg legede lidt videre og mærkede impulsen forsvinde igen, øjeblikket var ovre for nu, og jeg trak mig….beriget.

– Har du nogensinde slikket en mand? Nej, endnu ikke…..