Jeg ser simpelthen så glad lige nu. Kom hjem til den mest skønne tilkendegivelse fra en kvinde, som jeg havde haft til tantra-massage i går. En mail fyldt med skønne følelser, en vulkan var blevet vækket og lysten lyste ud af hele beskeden, men også tårer og store tanker….og det gør mig ganske enkelt bare så glad at kunne bevæge et andet menneske på den måde. 🙂

Forøvrigt så har jeg lige bevist, at ikke kun for mange kokke fordærver maden, men også at megen lyst og ditto kys og kram i forbindelse med tilberedning af diverse gastronomiske herligheder spiller en stor rolle for frembringelsernes kvalitet.

Fakta: Jeg har i dag tilberedt den skønneste Pizza Pepperoni helt fra bunden (udtalelsen er ikke min egen, men min skønne datters), og selvom jeg dog er i en tilstand af stærk lyst, hvilket har givet nogle vilde tanker i dagens løb på jobbet, så har det altså ikke haft indflydelse på slutresultatet.
Fakta: For et par uger siden havde jeg besøg af en dejlig kvinde, hvilket flyttede mit fokus i en ganske vidunderlig retning, men det spillede bestemt også en rolle i forbindelse med ingrediensernes sammensætning og tilberedningen generelt…..i hvert fald var der temmelig stor forskel på slutresultaterne, så det er hermed bevist, at for megen lyst med tilhørende forstyrrelser af kokken ligeledes kan “fordærve” maden – dog med sikkerhed med mindre ærgrelse til følge 🙂

Nu er det fredag aften, og datteren er i gang med at gøre sig klar til at gå til en fest her i nabolaget, så ingen natlig køretur til mig i nat, hvilket er dejligt 🙂
Jeg sidder her i min skønne lænestol og tømmer hovedet oven på en indholdsrig uge, og lige om lidt vil stilheden sænke sig og weekenden krybe ind på mig, og jeg vil bare nyde at være lige her, med en dejlig følelse i kroppen, en stærk lyst efter en uge med 2 tantra-massager og en aften i onsdags ved Mahamudra, hvor vi igen arbejdede med kontakt og berøring, og hvor lysten bestemt også var fremherskende…og hvor jeg faktisk oplevede at kunne mønstre lidt af den vildskab, som jeg nu har skrevet en del om i denne uge, hvilket vel egentlig bare beviser, at det at få øje på noget, flytter på det, skaber bevidsthed om det og forandrer det….hvilket jo er overordentlig skønt at observere – at blot det at få øje, forandrer.

Det er noget sjovt noget med den her lyst, og jeg har måske allerede skrevet om lige netop dette, men bær over med mig, for det optager mig, men det er lidt sjovt, for den lyst jeg oplever nu, efter at jeg er begyndte at registrere den, efter at jeg er begyndt at være bevidst om, hvad den gør ved mig og efter at jeg er begyndt at opleve så megen nærhed, intimitet og varme i min hverdag, så er trangen til onani eller udløsning for egen hånd (om man vil) fjern, hvilket den ikke ville have været for blot et halvt år siden. Der ville jeg ikke have brudt mig om at være så “tændt” hele tiden, for jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af dette fokus…..men nu, selvom jeg da ville elske at hengive mig til tantrisk elskov hele den kommende nat, så sidder jeg bare her og nyder den svage brusen i min krop, nyder at mærke hvorledes selv små bevægelser har indflydelse på mine tanker og på min krops øvrige reaktioner…..og jeg føler mig i fuld kontakt med mig selv….og det er en vidunderlig følelse.

…og så er jeg lige nu – på Facebook – inviteret ind i en filosofisk betragtning omkring behovet for sandhed og om vigtigheden i altid at enes eller at have ret…..egentlig startet op på baggrund af en forundring omkring det faktum, at den bevidste verden vi alle oplever, ikke nødvendigvis er en spejling af virkeligheden, men en beregnet udgave af en række nerveimpulser – derfor kan der faktisk findes et utal af sandheder, idet vi alle fortolker virkeligheden forskelligt…..og lige nu ligger snakker og ulmer omkring den her besynderlige trang i nogen om at alle skal tænke som dem….hvorfor det er så vigtigt…men det er en igangværende debat……

Nå, men nu er det mørkt udenfor. Efteråret har sneget sig lidt nærmere. Min te er blevet kold, og det er ikke rart. Jeg føler mig glad og afslappet – i morgen er det lørdag, og weekenden smiler og byder mig velkommen.